Artikkel skrevet av Miss Stocking

Kan man tjene raske penger på Onlyfans?

Etter at media begynte å skrive om Onlyfans og om hvor mye penger man faktisk kan tjene på å selger bilder via kanalen, har det dukket opp nye profiler med jenter som ønsker å prøve lykken. Ta deg tid til å lese dette innlegget før du lager deg en konto, kanskje mine tips vil kunne hjelpe nettop deg til å bli den nye Onlyfans stjerna. Eller kanskje tipsene vil gi deg noen «aha opplevelser» som du ikke hadde tenkt på.

Går det an å leve av Onlyfans?

Mange klarer å skape et levebrød ved å selge på Onlyfans, mens andre har det som en ekstrainntekt og er fornøyd med det. Dessverre er det også en god del som ikke lykkes, noe som kan skyldes flere årsaker. Det kan være at noen starter med Onlyfans uten noen form for plan for hvordan de skal lykkes. Et annet aspekt som er ganske tydelig hos en del nye Onlyfans-jenter er at de rett og slett ikke har forstått hva det faktisk innebærer å være en selger på Onlyfans. Media har skapt et bilde om at hvem som helst kan tjene raske penger ved å starte en Onlyfans konto. De har fått det til å høres så enkelt ut som at man kun trenger å legge ut noen sexy selfier her og der, litt puppebilder, rumpe selfies og sexy videoer og så begynner pengene å renne inn. Slik er det definitivt ikke - alle damer har pupper og rumpe og alle er sexy for noen og det florerer av gratis sexy bilder og videoer online. Jeg sier ikke at det ikke er mulig å tjene MYE på Onlyfans. Jeg har selv erfart at det er fullt mulig og det er selvsagt gøy. Poenget mitt er at det er ikke så enkelt som det høres ut og man burde definitivt tenke seg om noen ganger før man gjør det. Før du bestemmer deg for å lage en konto kan det være lurt å stille deg selv noen spørsmål, slik at du får tenkt godt gjennom om dette er veien å gå for deg - få også med deg hvordan du kan komme i gang med en businessplan (under bildet).

Det moralske aspektet

Jeg ønsker ikke å moralisere eller å komme med formaninger om hvorfor du ikke bør lage en Onlyfans konto. Nå er det en gang slik at du skal leve med deg selv både under og etter en eventuell Onlyfans karriere og om du ikke har tenkt over følgende spørsmål ville jeg gjort det først.

Hvorfor vil du starte med Onlyfans?

Det er ganske greit at du vet svaret på dette spørsmålet fordi da vet du hva du skal svare når noen spør deg om det, og dét kommer noen definitivt til å gjøre. I tillegg kan du forsvare det ovenfor deg selv om du i framtiden skulle komme til å tenke «hvorfor startet jeg egentlig med dette?»

Er jeg klar for at familie og venner finner ut av at jeg jobber i sexindustrien?

Det er jo bare selfier tenker du kanskje nå? Ja, det er det. Men bildene og videoene du selger bruker kundene for seksuell tilfredsstillelse i stedet for porno, så det er faktisk klassifisert som en geskjeft innenfor sexindustrien. Har du hørt at det er umulig å finne ut at man er på Onlyfans? Det stemmer ikke, det er alltid en eller annen som kjenner igjen deg uansett om du viser ansikt eller ikke. Plutselig sitter en klassekamerat, fetteren din eller noen andre du har en nær relasjon til å surfer på Onlyfans. Er ikke de der? Det vet du ikke, det er mange som er der og de fleste holder det for seg selv. Det vil være null problem for personer som kjenner deg godt å kjenne deg igjen og møter du på «rett» person kan det hende at «rykte på bygda» er i gang før du rekker å logge av. Jeg har selv opplevd å bli gjenkjent og det kan være litt kleint, men jeg personlig bryr meg ikke noe mer om det enn at jeg lar være å svare vedkommende og sletter de. Hvordan ville du reagert?

Vil det gå ut over framtidsplanene mine og kan jeg stå for dette når jeg har sluttet?

Tenk nøye over om det vil ødelegge for deg senere, det som er kult i dag er ikke sikkert du synes er like kult om 15 år. Kommer du til å skamme deg over Onlyfans-karrieren din når den er over eller tror du at du kan prate om den som om det var en helt vanlig jobb?

Hvor går min grense?

Har du tenkt over hvor langt DU er villig til å gå og hvilke typer bilder og videoer du vil poste? Skal du vise litt, noe eller alt?

Synes jeg det er greit at noen kaller meg HORE?

Det er ikke hverdagskost, men det skjer. Kunder som blir sure, folk kjeder seg, «drittunger» som ikke har penger til å handle blir fornærma, det er folk som er sjalu fordi du tjener penger på det du gjør og det er folk som ikke vet forskjellen på å være prostituert og å selge bilder og videoer med seksuelt innhold.

Hva skjer når noen spør meg om jeg kan sende bilder/videoer med ekkelt innhold?

Du kommer til å oppleve å få forespørsler om å lage bilder eller videoer med spesifikt innhold. Det finnes mange former for fetisjer og en del av de som har spesifikke litt mindre «vanlige» fetisjer får kanskje ikke levd ut dette på andre måter enn å kjøpe bilder eller videoer. Du kommer til å få forespørsler om temaer du ikke en gang visste fantes og noe av det er så drøyt at du antakelig kommer til å bli uvel.

Kan jeg tjene penger uten å rapportere det inn til skatteetaten?

Det er ikke lov til å tjene penger i Norge uten å rapportere inn inntekten til skatteetaten. I tillegg er man mva. pliktig når man selger en rekke forskjellige produkter eller tjenester, blant annet bilder og videoer er klassifisert som mva. pliktig. Har du satt deg inn i hvordan du skal forholde deg til dette? Folk sier at man ikke blir tatt hvis man tjener penger på Onlyfans og det kan godt hende at noen har sluppet unna med det. Det betyr ikke at du slipper unna. Det var nok muligens enklere å slippe unna tidligere da Onlyfans var relativt nytt i Norge, men nå har media skrevet så mye om det at skatteetaten har garantert fått det med seg.

Har jeg noen jeg kan snakke med dette om?

Det blir en del av livet ditt og det vil bli vanskelig å holde det helt for seg selv. Jeg greide det ikke selv om planen var å gjøre det i starten. Mine beste venner vet om det.

Businessplan

Alle smarte businessfolk har en plan så før du går i gang med å prøve lykken på Onlyfans kan det være smart å ha tenkt gjennom hvordan du skal tjene penger. Tenk over spørsmålene under og skriv ned svaret så er du et godt stykke på vei med din businessplan.

Hvor mye tid er jeg villig til å bruke på Onlyfans?

Som jeg skrev innledningsvis, det er ikke så enkelt som det høres ut. Det er ganske slitsomt og det tar mye mer tid enn du tror. Er du klar for det? Jeg bruker ikke så mye tid på det nå lengre siden det er mye automatikk i det jeg gjør. Slik var det ikke i starten - alt tok tid! Det tar tid å ta bilder, lage videoer, være nytenkende og å være aktiv nok til å holde på interessen til kundene.

Hva skal jeg selge?

Har du tenkt over hva det er du skal tilby? Mange nye Onlyfans modeller vet ikke hva de skal tilby kundene. Man vil ikke lykkes med business hvis man ikke en gang vet hva man skal selge så det kan definitivt være lurt å tenke over det før du starter!

Hvilke priser skal jeg ta?

Det er bare du som vet hva dine bilder og videoer er verdt. Men du bør ha tenkt over prising før du starter slik at du vet hva du skal svare når du får en forespørsel fra din første kunde.

Hvor skal jeg få kunder fra?

Dette er helt vesentlig, kundene kommer ikke av seg selv! Du må belage deg på å jobbe for å få kunder og ikke minst for å holde på interessen hos de du har. Det er mange som brukte nettsiden Nakenprat (NP) for å reklamere for salg, men det kommer dessverre særdeles få kunder til Onlyfans via reklamen som selgerne legger på NP. Om du skulle reklamere for din Onlyfans der inne måtte du være registrert selger og du fikk KUN lov til å legge ut reklamen din på «Til salgs» forumet. De flinke moderatorene fulgte med på selgerne og om det ble lagt ut reklame i private album eller i andre forum på siden vil man i verste fall kunne bli bannet. NEI, det hjelper ikke å lage ny profil, moderatorene der inne er ikke dumme - de finner det ut!

Har du en mentor?

En mentor er ikke noe man på død og liv MÅ ha, men kommer mye lengre med en mentor som kan hjelpe deg med diverse småting i starten til du er selvgående. Jeg hadde selv en av de beste i Norge og i dag er jeg selv mentor for noen få utvalgte som har det potensialet og den ståpåviljen jeg mener man må ha for å kunne lykkes i denne bransjen.

Er du fortsatt like klar som før du leste dette innlegget?

I såfall ønsker jeg deg masse lykke til med planene dine ❤️

PS!

Man kan ikke leve av å selge truser!

Særdeles få klarer det og det er VANSKELIG å være ny i bransjen. Man er heldig om man får solgt 1-2 i måneden.

Innlegget er skrevet av Miss Stocking og ble først postet på nakenprat.no Innlegget er modifisert litt for å passe for leserne av bloggen.
Innlegget er senere publisert på barefans.no med tillatelse fra Miss Stocking.

Har du tenkt over hvor langt DU er villig til å gå og hvilke typer bilder og videoer du vil poste? Skal du vise litt, noe eller alt?

Miss Stocking

Queen Of Booty

Vil du ha vårt nyhetsbrev?

Salgsbetingelser