Salgsbetingelser
Salgsbetingelser for Barefans.no
Vi tilbyr promoteringstjenester for OnlyFans-profiler og aksepterer betaling gjennom bank. Vennligst les våre salgsbetingelser nøye før du benytter deg av tjenestene våre.
Parter
Disse betingelsene gjelder mellom deg, kunden, og Barefans.no (We-Be Webdesign), organisasjonsnummer 991573259 MVA, heretter referert til som "vi" eller "oss".
Betaling
Betaling for våre tjenester skjer gjennom overføring via bank.
Levering
Etter vellykket betaling vil promoteringen av din OnlyFans-profil starte innen 24 timer.
Angrerett
Som forbruker har du 14 dagers angrerett fra den dagen du inngår avtalen om tjenesten. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, må du informere oss om dette innen fristen. Vær oppmerksom på at angreretten ikke gjelder hvis tjenesten er fullført før angrerettens utløp.
Retur
Ettersom vi tilbyr en digital tjeneste, er det ingen fysisk retur av produktet. Hvis du avbestiller tjenesten innen angrerettens utløp, vil betaling tilsvarende den delen av tjenesten som ikke allerede er levert bli refundert.
Reklamasjon
Hvis du mener at tjenesten ikke er levert i samsvar med avtalen, må du kontakte oss snarest for reklamasjon. Vi vil undersøke saken og tilby en passende løsning.
Konfliktløsning
Ved eventuelle tvister forsøker vi først å løse disse gjennom dialog. Hvis en løsning ikke kan oppnås, kan saken bringes inn for Forbrukerrådet for mekling.

Vil du ha vårt nyhetsbrev?