Ukens profil - Uke 5:2022

Møt studenten fra Rogaland

studentnorway på Onlyfans
Copyright studentnorway @ onlyfans

Studenten i tyveårene fra Rogaland interesserer seg for å lære hvordan mennesker oppnår nytelse på forskjellig måte.

1. Hva fikk deg til å begynne med Onlyfans?

Da jeg ble sammen med typen min fortalte jeg han om min fantasi om å ha trekant med to menn. Dette likte han veldig godt og vi begynte å eksperimentere med trekant. Han elsket å se meg med andre menn og foretrakk en Cuckold variant. På jakt etter den «perfekte» cucken, fikk vi oss profil på nakenprat. Vi opprettet også en Snapchat for å snakke med fremmede menn. Her postet vi sexvideoer som det var stor begeistring for. En foreslo at vi skulle begynne med Onlyfans. Vi har ikke sett oss tilbake siden.

2. Hva liker du å dele av deg selv?

Vi elsker å eksperimentere seksuelt og digger at andre vil se oss gjøre det. Når jeg får gode tilbakemeldinger i form av runkevideo med cumshot, blir jeg ekstremt kåt og glad.

studentnorway på Onlyfans
Copyright studentnorway @ onlyfans

3. Hva er ditt beste tips til en som skal begynne med Onlyfans?

Få deg en mentor som kan veilede deg. Jeg stiller gjerne opp og har ekstremt mange tips og triks. Før du begynner med OF må du blant annet tenke på disse tingene: Hvordan hadde du taklet om familien din får vite det, det krever mye arbeid å lage en god konto og du bør på forhånd vite hvor mye du vil eksponere deg på plattformen. Ingen andre skal sette dine grenser. Ta kontakt med meg på telegram, søk «studentnorway», så finner du meg.

Vil du se mer av meg? Du vet hvor du finner meg.

Onlyfans profil

Se tidligere ukens profiler