Ukens profil - Uke 13:2022

Møt Dakurozu (26) fra Østlandet

dakurozu på Onlyfans
Copyright dakurozumodel @ onlyfans

  • Kallenavn: Dakurozu
  • Alder: 26
  • Sted: Østlandet
  • Hobby/Interesse: Gaming/matlaging/kunst
  • Yrke: Jobber som designer

1. Hva fikk deg til å begynne med Onlyfans?

Jeg har alltid likt å vise meg frem… for mange år siden pleide jeg å være på chatroulette og omegle blant annet. Elsket å vise frem puppene mine. Nylig var jeg på nakenprat, Der fikk jeg masse oppmerksomhet og veldig bra tilbakemelding. Det var mange der som foreslo at jeg kunne drive med onlyfans. Venninnene mine har også sagt at det er noe som kunne passe for meg. Så prøvde jeg det, og jeg likte det. Var litt redd i begynnelsen men folk er mye mye snillere enn jeg trodde!

2. Hva liker du å dele av deg selv?

Jeg føler meg veldig sexy når jeg deler bilder og videoer og får bra tilbakemelding! Elsker å få "cum-tributes" Jeg liker å dele alt: teasere, sexy kostymer, solo med leketøy og knullevideoer. Jeg synes det er utrolig gøy å drive med OF. For meg personlig er det en bra måte å føle meg sexy og tiltrekkende på. Det er en måte å utforske nye vinkler på bildene og sex-stillinger jeg ellers ikke hadde prøvd! Det er også en måte å få kontakt med andre likesinnede, noe jeg sjeldent får muligheten til.

dakurozu på Onlyfans
Copyright dakurozumodel @ onlyfans

3. Hva er ditt beste tips til en som skal begynne med Onlyfans?

Du må tenke godt på hva du er villig og komfortabel med å gjøre! Jeg anbefaler å planlegge photosessions godt og investere i et godt kamera (ikke nødvendig, men da kan du lage videoer med bedre kvalitet) lys og kostymer. Man må også være flink på å svare fansene sine… ellers blir de lett lei av å vente. Men mitt beste tips: Vær deg selv!

Vil du se mer av meg? Du vet hvor du finner meg.