Ukens profil - Uke 25-26:2022

Møt Maya (36) fra Jæren

bbw4u186 på Onlyfans
Copyright bbw4u186 @ onlyfans

  • Navn: Maya
  • Alder: 36
  • Sted: Jæren
  • Hobby/Interesse: Jeg trener 4-5 ganger i uken på treningssenter, i tillegg til å spille i brass band og å være med familien min
  • Yrke: Lærer

1. Hva fikk deg til å begynne med Onlyfans?

Jeg vil vise at kurver og hofter og saftig rumpe er sexy! Jeg vil vise at man ikke trenger å være supertynn for å se på seg selv og rålekker!
Jeg begynte å dele bilder av meg selv først på andre nettsteder, og responsen var enorm! Jeg har alltid hatt (og har vel enda) dårlig selvbilde. Jeg har vært stor siden barneskolen og derfor aldri vært særlig populær eller likt, men jeg visste at jeg hadde store og fine pupper! Derfor startet jeg med å dele bilder av de og responsen var så overveldende god! På nulltid hadde jeg over 1000 mennesker som elsker å se på meg og min kropp! Etterhvert fikk jeg selvtillit til å dele flere deler av kroppen min. For litt over 2 år siden oppdaget jeg onlyfans, og da var det klart at her skulle jeg dele enda mer av meg selv!

2. Hva liker du å dele av deg selv?

På onlyfans er det bilder av alt! Hver dag har sin kategori: Mundane Monday har jeg litt fra hverdagen min, Titty Tuesday sier seg selv, Wet Wednesday er alt fra vår fitte til dusj-bilder, Tushy Thursday er all about the booty, Filthy Friday - min favoritt, Surprise Saturday med litt diverse innhold og Sunday boobs som er den opprinnelige som har fulgt meg i alle årene! det meste er innhold som jeg filmer selv alene, men noe er også filmet sammen med andre. Jeg legger ut nytt innhold hver dag, og elsker å skrive med følgerne mine. Ja takk til Dick pics! Elsker pikk i alle slags fasonger.

bbw4u186 på Onlyfans
Copyright bbw4u186 @ onlyfans

3. Hva er ditt beste tips til en som skal begynne med Onlyfans?

Tenk over hva du vil dele og hvor mye tid du vil bruke. Og sett en pris som DU synes siden er verdt! Å justere opp prisen underveis (fra $5 til $6) var en tabbe hvor jeg mistet halvparten av følgerne mine, så det anbefales ikke! Ta vare på fansen og ikke ødelegg tilliten med for mye spam på siden.

Vil du se mer av meg? Du vet hvor du finner meg.