Ukens profil - Uke 30:2022

Møt Angeloid (26) fra Stavanger

angeloid på Onlyfans
Copyright angeloid @ onlyfans

  • Navn: Angeloid
  • Alder: 26
  • Sted: Stavanger
  • Hobby/Interesse: Gaming, sminke, lage bilder og videoer
  • Yrke: Onlyfans

1. Hva fikk deg til å begynne med Onlyfans?

Jeg har vært camgirl i mange år på forskjellige nettsider. Jeg begynte med det bare for å tjene litt ekstra på siden når jeg gikk på skole. Jeg synes det var sykt gøy! Det var ikke alltid jeg turte å vise ansikt på den tiden. Når jeg begynte var jeg ganske usikker og nervøs, var ikke helt sikker på kroppen min og ville ikke bli gjenkjent. Etterhvert hørte jeg om Onlyfans fra en fan fra en annen side. Han tipset meg om det og sa jeg burde begynne der, fordi jeg hadde nok gjort det bra!
Jeg lagde meg en bruker etter det og begynte å legge ut bilder og videoer. Det gikk noe tregt i starten med å få fans. Jeg var jo vant til trafikk slik som camgirl-sider gir. Men jeg fortsatte og lærte mer og mer som tiden gikk, og nå går det mye bedre!

2. Hva liker du å dele av deg selv?

Jeg liker å få god kontakt med fans slik at jeg kan bli "kjent" med de, og samtidig dele personligheten min. Dette kommer selvfølgelig på toppen av å dele bilder og videoer. Nakenbilder er såklart en stor del av det, men også fine bilder med bikini, sexy klær, kostymer, selfies og slikt. Jeg deler også videoer, som jeg liker å lage mye forskjellig av. Jeg liker POV-stilen for eksempel. Av og til blir jeg bedt om å lage custom videoer, og fansen har alltid masse kule, kreative ideer! Det er bare fantasien som setter grenser på min side.

angeloid på Onlyfans
Copyright angeloid @ onlyfans

3. Hva er ditt beste tips til en som skal begynne med Onlyfans?

Mitt beste tips til en nybegynner er å finne en erfaren creator til å hjelpe deg i gang, og bruke vervelinken deres. Da får du alle gode tips og råd du trenger på veien, i tillegg til reklame. Her er min link ;) https://onlyfans.com/?ref=3784034

Vil du se mer av meg? Du vet hvor du finner meg.

Onlyfans profil

Se tidligere ukens profiler